Vikatikkejä

sunnuntaina, tammikuuta 29, 2006

Pukeutumismeemi

Sekä Vikke että Eusu haastoivat minut pukeutumismeemiin.

Kerron mitä mulla on päälläni kun saan tämän haasteen. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perässä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa tästä haasteesta ja tästä merkinnästä.

Varpaita lämmittävät tummansiniset Nalle Puh -sukat. Kotisukkina on yleensä jotain sarjiskuvioista, usein lastenosastoilta bongattua.

Paita on valkoinen, v-aukkoinen, 3/4-hihainen trikoopaita, muistaakseni Lindexiltä. *Yrittää itsetuhoisesti lukea pesuohjelappua niskasta paitaa riisumatta ja reväyttää selkälihaksensa.*

Housut ovat ruskeaa, ohutta collegekangasta. Ompelin nämä itse viime syksynä ja piirsin itse kaavatkin vanhojen housujen avulla. Huomaa trendikkäät yksityiskohdat: liian pitkät lahkeet, römpsöttävä vyötärönauha ja saumoista paistava valkoinen ompelulanka. Saumurilla oli silloin löysä päivä.

Alusvaatteet ovat eri paria: tylsät, valkoiset peruspikkarit ja mustat imetysliivit. *päättää investoida johonkin epämukavampaan ja -käytännöllisempään tulevaisuuden meemien varalta*

Ja hiukset ovat kahdella ponnarilla: toinen pinkillä ja toinen oranssilla hiuspompulalla. Vihkisormus on ainoa koru. Korvissa on kyllä reiät, muttei korviksia. Ja kihlasormus odottaa, että veisin sen suurennettavaksi. Pienennytin sitä ennen kuin aloin odottaa esikoistani ja kappas vaan, se ei enää mahdu sormeen.

Koska kaikki ovat varmaan jo saaneet haasteen, olen laiska ja haastan ne lukijat, jotka ovat toistaiseksi onnistuneet tätä välttelemään. Hä-hää!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]<< Etusivu