Vikatikkejä

lauantaina, tammikuuta 28, 2006

Palma-poncho ja kotiäidin karkkipäiväMalli: Novita talvi 2006

Lanka: Palma
Langanmenekki: 1 kerä + pari metriä toisesta (raivostuttavaa, eikö?)

Palma on mielenkiintoinen lanka. Nätti pinta, infernaalista neuloa mutta kiva virkata. Ponchoa esittelee vaatehenkarin osaansa alistunut blogitaapero, mutta kuteen saa kuitenkin kolmivuotias Ella. Ella lahjoitti taaperolle vanhoja vaatteitaan ja vastalahjaksi saa toivomansa ponchon.

Vietin tänään laatuaikaa ihan itsekseni. Mies jäi kotiin kaitsemaan sokerihumalaista taaperoa ja itkuista vauvaa, kun karkasin (ilohkiljahdukset vaivoin tukahduttaen) Pilates-tunnille. Tunnin jälkeen harhailin kaupoissa ja ostin mm. lankaa (joita en nyt tähän kuvaa, koska Woolin ja Samos Lollipopin uusia värejä ovat blogit pullollaan). Tuhlattuani säälittävän vähäisen summan rahaa kohtasin ruokakaupassa ihanan perheeni ja suuntasimme vielä Ikeaan. Ja löysinpä vielä karkkejakin, jotka sopivat tiukkaan imetysdieettiini. Aika lailla täydellinen päivä! Pienet ovat kotiäidin ilot.

4 kommenttia:

 • Jep, taidanpa hakea palmaa ja laittaa likoille ponchot, ja eikös siitä aloitetusta kerästä kuulu tehä pncho "Beibbarille" (Meidän likat ainakin vaatii nukeilleen myös ...) -hih - !

  Sulla on muuten sama harrastus (yks niistä) kuin mulla - pilates - .

  Kirjoittaja: Blogger eusu, 29. tammikuuta 2006 klo 15.12  

 • Hei!
  Kivan näköinen poncho on. Kysyisin, että kuinka monta silmukkaa tuossa kauluksessa on, ja kuinka monta ketjusilmukkakaarta yhdessä virkkauskerroksessa? Ajattelin tehdä omasta Palmastani ponchon nimenomaan pienelle tytölle. Kiitos jos ehdit vastata :-)
  Karoliina

  Kirjoittaja: Anonymous Anonyymi, 30. tammikuuta 2006 klo 21.36  

 • Karoliina: 60 s, 5 mm puikot ja silmukkakaarikerroksia on 9, 6 s joka kaaressa.

  Kirjoittaja: Blogger Katja, 31. tammikuuta 2006 klo 8.50  

 • Kiitos paljon!

  Karoliina

  Kirjoittaja: Anonymous Anonyymi, 31. tammikuuta 2006 klo 11.25  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]<< Etusivu