Vikatikkejä

tiistaina, tammikuuta 17, 2006

Omituisuus-meemi

Homman nimi: Kirjoitan Annen haastamana merkinnän, jossa paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään blogissaan saman. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1. Kerätessäni vaatteita pyykkitelineeltä laskostan ne valmiiksi omiin pinoihinsa sen mukaan, mille hyllylle vaatekaappiin ja kenen kaappiin ne laitetaan. Vaatteita ei voi viikata nurinpäin eli ne on aina käännettävä oikein päin ensin. Mekot ja takit laitetaan henkariin ja napit/vetoketjut laitetaan kiinni.

2. Hiukset niskaa kutittaen ei voi nukkua. Sängyssä oion hiukseni aina pitkin tyynyä, pään taakse. Ylhäältä päin katsottuna se näyttää kai sille, että olen säikähtänyt ja hiukset ovat nousseet pystyyn. =)

3. Suuttuessani alan siivota. Laitan kotia järjestykseen ja putsaan paikkoja vauhdilla, joka vastaa kunnon hikijumppaa. Mies tunnusti kerran, ettei kiirehdi lepyttelemään minua (yleensä suuttumukseni on aviomieslähtöistä), jotta tulisi kunnolla siistiä.

4. Ruoka on pyhä asia. Minun lautaseltani ei närpitä eikä eväisiini kosketa. Jos minulla on kova nälkä ja kädet matalasta verensokerista täristen voitelen voileipää, ällös kukaan tulko siihen väliin vaatimaan huomiotani. Mies on pari kertaa ollut vähällä saada voiveitsen kätensä läpi, kun on lähestynyt väärällä hetkellä.

5. Valitan pikkujutuista hampurilaisravintoloissa. Oikeasti ihan naurettavista asioista. Olin opiskeluaikana töissä Hesellä ja ravintolapäällikkömme pisti meidät noudattamaan ketjukonseptia todella tarkasti. Se jäi näköjään selkärankaan. Tiesitkö, että myyntikuntoinen ranskanperuna murtuu taivutettaessa, ei taitu? Minä tiedän. Ja ellei myyjä tiedä sitä, valistan häntä siitä.

Haastan Altocumuluksen, Hiipinän, Minellan, Nannan ja Vanillan.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]<< Etusivu