Vikatikkejä

perjantaina, tammikuuta 20, 2006

Neuleolympialaiset


Bongasin Riikan blogista linkin neuleolympialaisiin. Tarkoitus on ilmeisesti kilvoitella itsensä kanssa ja olympialaisten hengessä, ja neuloa 16 päivässä jokin itselle haastava neuletyö. Palkinnoksi saa kultaiset mitalinapin blogiinsa.

Kaikki mukaan! Minä asetin tavoitteekseni sukkaparin. Blogivauva yhä ylös yrittää kuin se lastenlaulun pieni nokipoika, eli punnertaa pystyyn milloin mitäkin keikkuvaa huonekalua vasten. Siihen puuhaan tarvitaan liukuesteelliset sukat Novitan raita-woolista. (Ja kattila päähän ja tyyny takapuoleen sidottuna, mutta nämä muut suojavarusteet jätän Ankkalinnan virallista äänenkannattajaa tilaavan mieheni asennettaviksi.)

Blogivauva on muuten nyt virallisesti mies, eli putkiaivo. Tänään asennetut ilmastointiputket tekevät toivon mukaan lopun korvatulehduksista mutta eivät estä luovaa ajattelua.

Tyypillinen mies tyypillisissä miehisissä puuhissa.

7 kommenttia:

 • Moi! Meillä on kanssa jokapaikassa ylös yrittävä poika (8,5kk). Miten saat villasukkiin ne liukuesteet tehtyä?

  Kirjoittaja: Blogger Hanna, 20. tammikuuta 2006 klo 22.55  

 • Hanna: en ole vielä kokeillut, mutta neulelistalla vinkattiin että kohokangasväreillä saisi liukuesteet tehtyä. Niitä saa vaikka Tiimarista.

  Kirjoittaja: Blogger Katja, 21. tammikuuta 2006 klo 9.04  

 • Mä tein joku vuosi pääsiäiskortteja joissa kohoväreillä tipuja. Ne turvotettiin uunissa ja pinta tuntui aika nihkeelle, toimis varmaan hyvin sukissa =) Kankaallehan ne oli tarkoitettukkin.

  Mä kans osallistuin olympialaisiin, saankohan aikaiseksi raskauden loppuviikoilla mitään ;) Vauva kyl tarttis villahaalarin tms.

  Kirjoittaja: Blogger vikke*, 21. tammikuuta 2006 klo 11.16  

 • Meidän ylösyrittäjä sai putket jo marraskuussa, mut rs-taudin jälkeen kyllä tuli taas korvatulehdus. Toivottavasti teillä "loppuisi kuin seinään" nuo tulehdukset, kuten niin monella. Nyt meillä on poitsu oksennustaudissa....

  Kirjoittaja: Anonymous PirkkoK, 21. tammikuuta 2006 klo 18.45  

 • Onko kuvan Clemmyt (poika ja auto) ostettu Suomesta vai ulkomailta?
  Lapsellani on Italiasta ostettuja Clemmyjä, enkä ole nähnyt niitä myynnissä Suomessa enkä Ruotsissa.
  Tosin nyt 2 v. on jo enemmän duplo-iässä, mutta leikkii toisinaan myös clemmyillään.

  Kirjoittaja: Anonymous Marja, 11. helmikuuta 2006 klo 15.01  

 • Marja: Lelu on ostettu Suomesta, Espoosta Lelukauppa Nallukasta. Kauppa on nyt lopetettu, mutta omistajat tuovat leluja maahan ja kiertävät myymässä niitä myyntikojussaan kauppakeskuksissa ympäri pk-seutua.

  Kirjoittaja: Blogger Katja, 11. helmikuuta 2006 klo 16.20  

 • Ok, en ole tutustunut pk-seudun valikoimaan, eikä valmistajan webbisivuilla mainita muuta maahantuojaa, kuin se joka myy saman valmistajan pelejä Suomessa ja Ruotsissa. Kiitos tiedosta.

  Kirjoittaja: Anonymous Marja, 11. helmikuuta 2006 klo 18.43  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]<< Etusivu