Vikatikkejä

lauantaina, tammikuuta 07, 2006

Moniraitaa ja sovituskuvia

Ensin esittelen kissan, jonka blogitaapero sai anopiltani joululahjaksi. Se on neulottu Tangosta ja pään alla on lenksukka, josta hännän voi sujauttaa läpi, siten se pysyy kaulassa. Kissa viihtyy enemmän pehmolelulaatikossa kuin eteisessä muiden asusteiden kanssa.


Ja tämä on sitä uutta seiskaveikka-moniraitaa. Tästä tulee blogitaaperolle lapaset - ensimmäiset koskaan neulomani! Mitähän minä oikein tein koulun kässäntunneilla, kun muut neuloivat lapasia?

Koska neulon enimmäkseen iltaisin, taaperon mentyä jo nukkumaan, sovitusta vaativassa kohdassa työ täytyy jättää lepäämään aamuun asti. Lapasen kohdalla keksin piirtää pikkuneidin kämmenen jäljen paparille, josta on helppo tsekata peukalon pituus tai muu tärkeä mitta. Ja kun vielä muistan pitää sen paperin jossakin blogivauvan ulottumattomissa, mitat pysyvät tallessa eivätkä tule syödyksi.

2 kommenttia:

  • Mun mummo piirsi aina meidän jalat ja kädet paperille kun oltiin pieniä. On hauskaa nähdä mummolassa papereita, joissa lukee esim. Riikka 5v, ja nauraa miten pieni jalka silloin on ollut :)

    Kirjoittaja: Blogger derea, 7. tammikuuta 2006 klo 10.54  

  • Yläasteelle emme muuten neuloneet lapasia, vain sukat. Ja veikkaan mitä teit ala-asteella, mutta en kirjoita sitä tähän... ;-D

    Kirjoittaja: Blogger Altocumulus, 7. tammikuuta 2006 klo 13.59  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]<< Etusivu