Vikatikkejä

torstaina, joulukuuta 15, 2005

Voihan räkä

Nuhakuume iski kesken viimeistelytöiden. Yritä tässä nyt neuloa 39 asteen kuumeessa kun ribbikin on liian haastavaa. Neulon vähän aikaa biboa, mutta oli pakko luovuttaa kun huomasin siirrelleeni silmukoita joka kerroksella enkä vain joka toisella. *huokaus*

Blogitaapero leikkii nukkensa kanssa kuumeen mittausta ja lääkkeen ottamista (kummasti nuo leikin aiheet löytyvät elävästä elämästä). Kun otin kuumemittarin pois, neiti löysi korvikkeeksi mustekynän ja nyt nuken korva on ihan musteessa.

Olo on kipeä, neuloa ei voi, suklaa on kielletty vauvan allergian vuoksi ja yhdestä neuleesta puuttuu puikko. Ja paras ystäväni ilmoitti eilen saaneensa vesirokon (olisi sairastanut sen lapsena kuten kunnon ihmiset!), joten ylihuomiseksi suunniteltu vierailu peruuntuu. (Hän sai pari vuotta sitten oudon päähänpiston muuttaa Savoon, joten näemme nykyään vain pari kertaa vuodessa.)

Ei ole oikein minun päiväni.

No, valitus sikseen. Ettei postaus jäisi ihan kuvattomaksi, tässä blogitaaperon taidonnäyte. Joko lapsi ei tykkää reunoista tai sitten se katsoo ihan liikaa televisiota (tällainen leipähän oli jossakin mainoksissa...?).

4 kommenttia:

 • samanlaisia leipiä täälläkin,niin ohutta kuorta ei ole ettei sitä voisi jättää syömättä

  Kirjoittaja: Blogger Ziina, 15. joulukuuta 2005 klo 13.21  

 • Meillä saattaa ilmentyä tuon sisaria. Sellaisia puoliksi syötyjä leipiä. Siis kirjaimellisesti keskeltä syödään ura, kunnes leipä katkeaa ja yli jääneet osat jäävät syömättä. Pitäisiköhän ostaa kapeampia leipiä? :D

  Kirjoittaja: Blogger Tuazophia, 15. joulukuuta 2005 klo 13.55  

 • Odotin puoliksi, että linkin takaa löytyy kuva rokkoselästäni... mutta ei onneksi sentään. ;o)
  Blogitaaperosi näkee selkeästi ihan liian paljon mainoksia, pitäisikö tässä huolestua?!

  Kirjoittaja: Anonymous Epäkunnollinen ihminen, 16. joulukuuta 2005 klo 22.34  

 • Meilläkin löytyy tuon leivän sukulaisia. Ja auta armias jos kantapalan menen antamaan!!

  Täällä itsekin kaipasin suklaata vauvan maitoallergian masentamana. Löysin Lidlistä maidotonta tummaa suklaata, 60% on parempaa kuin 70% ja Wienernougat on täysin maidotonta.. jos maitoallergiasta on siis kyse.

  Kirjoittaja: Blogger päivi, 19. joulukuuta 2005 klo 15.58  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]<< Etusivu