Vikatikkejä

maanantaina, joulukuuta 26, 2005

Joululahjakatsaus

Joulu ohi ja taas ehtii polkkaamaan. Kun aloin plärätä digikuvia joululahjapäivitystä varten, tajusin, että unohdin kuvata neulomistani lahjoista suurimman osan. Maailmalle lähti Samoksesta ja Samos Lollipopista tehtyjä BB-pipoja, Teddystä neulottuja kissapipoja sekä tavallisia ribbipipoja maastokuvioisesta Pop Plussasta. Ja yksi kuvanmukainen mohair-fifi sekä Samos Lollipopista neulottu kännykkäkotelo, jossa on samanlaiset kiertyvät silmukat kuin BB-pipossakin. Vannotin lahjan saajaa lähettämään kotelosta kuvan, jotta saisin sen esille tänne. Muutama paketti on vielä antamatta ja niistä laitan kuvat, kunhan lahjat ovat perillä.


Jouluna en neulonut, mutta pitihän sitä jotain askaretta keksiä. Esikoisen avustuksella teimme marmeladimakeisia. Hyvä ohje löytyy mm. täältä.


Mekin saimme käsityölahjoja! Esikoisen kummi lähetti nukelle ihanat villapöksyt ja kestovaipan. (Hän on yrittänyt tartuttaa kestovaippainnostusta minuun, toistaiseksi onnistumatta.)1 kommenttia:

  • Mä kattelin esin vaan kuvat lukematta tekstiä.. arvaa kikattelinko yksinäni kun totesin että ei ne ollukaan saippuaa.. vaan marmelaatia ;)

    Kirjoittaja: Anonymous Anonyymi, 27. joulukuuta 2005 klo 13.27  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]<< Etusivu