Vikatikkejä

perjantaina, marraskuuta 11, 2005

Lisää lankaa, vähän valmista (ja reilusti rusinoita)

Lasten pitää nähdä välillä muutakin kuin kotinurkkia, joten vein heidät Novitan tehtaanmyymälään Lauttasaareen. En löytänyt kaipaamaani farkku-Samosta, mutta ei sieltä sentään tyhjin käsin tarvinnut poistua.Näistä kid mohaireista tulee jotain pukinkonttiin. Myös sammalenvihreät kerät huutelivat hyllystä kutsuvasti, mutta jätin ne toistaiseksi sinne. (Kuten myös kilokaupalla rusinoita myymälän lattialle. Esikoista ei huvittanut shopata ja lohdutukseksi tarjottu rusinapaketti ei kelvannut sekään.)

Sain taas kerran todella hyvää palvelua. Myyjä ihasteli vuolaasti rintarepussa virnistelevää blogivauvaa ja tarjoutui oma-aloitteisesti kantamaan lastenrattaat rappuset alas. Käynnistä jäi hyvä mieli, vaikken mitään erityisiä löytöjä tehnytkään.

Vaikka monessa blogissa on parjattu Novitan puikkoja, minulla ei ole niistä mitään pahaa sanottavaa. Ajavat asiansa ja ovat edullisia. Addeja en ole tosin edes nähnyt livenä, saati sitten koeajanut. Ostin kahdet pyöröpuikot ja sitten tuollaisen, hmm, silmukanpidikkeen, tai mikä sen virallinen nimi nyt onkaan.

Euron ihmeestä ostin puuhelmiä.


Ja saan minä välillä jotain valmiiksikin: tässä esikoisen läppäpipo. Laskelmat heittivät taas ja pipo sopii aikuisellekin. No, meidän muksut eivät ainakaan voi valittaa, että olisi ollut pienenä tiukka pipo. Vaaleanpunaisesta kid mohairista tulee iso fifi. 7 mm:n puikoilla neuleesta tulee ihanan ilmava. Ja tulosta tulee nopeasti!

1 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]<< Etusivu