Vikatikkejä

maanantaina, marraskuuta 14, 2005

Kiittämättömät kakarat

Mikä näitä nykyajan lapsia oikein vaivaa? Viimeviikkoinen Novita-ekskursio ei ollut menestys, joten lauantaiselle pyhiinvaellusretkelleni Menitaan otin mukaan vain blogivauvan. Odotin, että helppo kuopukseni olisi nukkunut kiltisti rattaissaan tai ihastellut lankoja yhtä autuaana kuin äitinsäkin, mutta kun ei niin ei. Poika jaksoi viisi minuuttia rattaissa, toisen mokoman sylissä ja kun otin näppituntumaa puikkoihin, alkoi tuskastunut ähinä ja kitinä. Kiitos pienen saldorajoittimen, poistuin kaupasta mukanani kolme kerää Princess Mohairia (huviksi), yksi kerä muista kaupoista jo loppuunmyytyä Poppia (pipoksi) sekä 40 cm pyöröpuikot (hihattimen tekoon, kunhan selviän joululahjakutimista).

Tässä ostokseni. Ne näyttävät vähäisiltä jopa tähän taaperokärryyn aseteltuna. En yltänyt läheskään Jennin kunnioitettavaan suoritukseen. Kauppa oli pullollaan vaikka mitä ihanaa, mutta sinne jäivät niin moniväriset hahtuvakiekot kuin Luxus mohairitkin.

Ennen Menitaa pyörähdin Terveys ja Kauneus -messuilla. Eipä vain löytynyt yhtään lankaosastoa, vaikka minusta se olisi sopinut hyvin teemaan. Neulominenhan on terve harrastus ja tulokset ovat (...useimmiten...) kauniita!

Loppuun vielä pakollinen kuva blogilapsista. Kun kullannupuilla on puuhaa, äiti voi neuloa rauhassa minuutin tai pari. Näistä parin euron aurinkolaseista riitti riemua pitkään!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]<< Etusivu