Vikatikkejä

keskiviikkona, lokakuuta 12, 2005

Taas teki mieli suklaata...

Tässä sitä taas ollaan. Ostin taas muutaman (=20) kerää lankaa: Kid Mohairia, Pop Plussaa ja Samosta. Tämä ei selity pelkällä teki-mieli-suklaata-joten-ostin-lankaa -periaatteella. Mitä ihmettä sanon miehelleni? Minulla on muutama repliikki valmiina:

1) Reputin-bilsassa -vastaus: "Ne seurasivat minua kotiin." (Onhan Kid Mohair eläväpintaista, muttei se sentään elävää ole.)

2) Hyökkäys-on-paras-puolustus -vastaus: "Niin, mutta sinä menit ja ostit auton!" (Siitä on puoli vuotta, ei siihen voi ikuisuuksia vedota.)

3) Luovaa-matematiikkaa -vastaus: "Ajattele, jos olisin käyttänyt ne rahat suklaaseen ja syönyt ne kaikki. Arvaa vaan paljonko olisin lihonut! Ja maksaa se Painonvartijoissa käyminenkin."

4) Hämäystekniikka: "Puhutaan siitä myöhemmin, kulta. Tein lihapullia."

Ostin Kid Mohairia Novitan tehtaanmyymälästä Lauttasaaresta. Adoptoin 10 kerää, kun en muistanut, paljonko valitsemaani malliin menisi. (Ja olihan se tarjouksessakin. Seli-seli-seli.) Tarve olikin vain viisi kerää, ja todennäköisesti neljäkin riittää, koska teen neuletakin kappaleista vähän lyhyemmät. Lisäksi malli oli suunniteltu Kitten Mohairille, joka ei ole ihan yhtä riittoisaa. Lopuista kuudesta kerästä tulee ehkä pashmina-tyyppinen huivi ja/tai blogitaaperolle neuletakki tai poncho. Tai lankavaraston somistus seuraavaksi kymmeneksi vuodeksi - mistä sen ikinä tietää.Loppuun se pakollinen kuva blogilapsista. Siinä he pelaavat futis-tyyppistä kontaktilajia Kid Mohairilla.

4 kommenttia:

 • Tai sitten voisit käyttää ex-pääministerin vastausta: ne tulivat minulle yllätyksenä :)

  Kirjoittaja: Blogger Carita, 12. lokakuuta 2005 klo 22.53  

 • Mun mielestä autoselityksessä ei ole ratkaisevaa, kuinka kauan auton ostosta on aikaa, vaan paljonko se maksoi. Sillä summalla voi ostaa aikamoisen kasan lankaa ja selitystä voi siis käyttää, kunnes ollaan tasoissa. Tai jos yhdistät tähän myös hämäystekniikan: "Ajattele, paljonko sun autos painaa. Nää langat ei paina läheskään yhtä paljon." (Täh?)

  Kirjoittaja: Blogger AnneV, 12. lokakuuta 2005 klo 23.27  

 • Mainioita selitysvaihtoehtoja, *naureskelee*. Viime viikolla, kun tulin Aholaidan konkurssimyynnistä kotiin, mun mies olikin jo kotona. Ehdin tuikkaamaan ostokseni eteisessä siivouskaappiin - eihän mies sinne koskaan eksy. Sieltä niitä oli sit hyvä seuraavana päivänä vähän lajitella.. Ainakin osan ostoksista taisin kyllä tunnustaakin.

  Kirjoittaja: Blogger laurakoo, 13. lokakuuta 2005 klo 9.17  

 • Hitsit, kun mä tulen aina hyvälle tuulelle sun blogia lukiessani :)

  Kirjoittaja: Blogger saranella, 25. lokakuuta 2005 klo 14.14  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]<< Etusivu