Vikatikkejä

sunnuntaina, lokakuuta 16, 2005

Ku halvalla sain ja silviisii

Tervehdys Tukholmasta! Kaupungilla käveli vastaan monta ponchoa ja kivaa kaulahuivia. Viis nähtävyyksistä, minua kiinnosti neulemuoti!

Suuntasin aluksi vanhaan kaupunkiin etsimään Annators Väv -puotia, jota Terde suositteli blogissaan. Seisoin kadulla ainakin vartin kinaamassa maanmittausinsinööri-mieheni kanssa oikeaoppisesta kartanluvusta, ennen kuin huomasimme seisovamme ihan kaupan edessä. Mitään en kuitenkaan ostanut, sillä kaikki mitä halusin oli kukkarolleni liian kallista.

Samalla kadulla oli toinen lankakauppa, "This side up". Sieltä poistuin onnellisena pieni pehmeä pussi sylissäni.

Ja mitä sieltä tuli sitten ostettua? No eipä paljon mitään. Ostoskassini oli ihan oikeasti näin säälittävän pieni. Himosin niin kalliita lankoja, etten raaskinut ostaa oikein mitään.


Mukaan lähti kaksi kerää Drops Symphonya, joka on aivan taivaallisen pehmoista lankaa. 65 % merinovillaa, 35 % polyamodia. Näistä tulee minulle pieni suorakaiteen muotoinen huivi.


Tämä Eskimo-kerä (100 % villaa) pääsi messiin siksi, että se oli niin söpö. Se saa uuden kodin blogini 5000. kävijän luota. Muista siis seurata laskuria!

Nämä kaverit hyppivät ostoskärryihin Sellon Prismassa. Kauppa oli auki tänään sunnuntaina HOK-Elannon synttäreiden kunniaksi ja samasta syystä siellä oli erä Novitan Teddyä 3 €/kerä.

Kyllä minä näistä jotain teen. Ihan oikeasti. Vaikka ponchoja tai pipoja. Pitihän ne nyt ostaa, kun kerran halvalla sai?

2 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]<< Etusivu