Vikatikkejä

maanantaina, lokakuuta 10, 2005

Heräteostoksia ja mahdottomia lankahärveleitä

Neulontalistalla joku kertoi ostavansa lankaa, kun tekee mieli suklaata. Koska tulin käyneeksi vaa'alla ennen kauppareissua, kiersin karkkihyllyn kaukaa ja hamusin ostoskorin täytteeksi lankoja. Nämä Pop Plussat olivat Prisman Osta pois -päivillä tarjouksessa 2,50 €/kerä. Ei aavistustakaan, mitä niistä teen - ehkä maastokuosisen pipon jommallekummalle puhdasveriselle citylapselleni?

Inspiraatiota odotellessa kerät joutuvat sietämään blogivauvan hellää käsittelyä. (Oikeasti, joku malli on löydettävä, ennen kuin vauva huovuttaa kerät muodottomiksi möykyiksi silkan syljen voimalla).

Nämä kässälehdet olivat tarjouksessa Kirjatorilla. Ei minun pitänyt niitä edes ostaa, mutta ne vain ryömivät syliin ja iskivät pankkikortin tiskiin. No, mikäpä siinä - näin ensiselauksella löytyi ainakin kaksi toteutettavaa mallia:

Tästä esikoiselle ensi kevääksi...


...ja tämä minulle. Nuo virkatut palat neuleen keskellä näyttävät vinkeiltä.Loppuun kevennys: ei käsityö aina onnistu, vaikka siinä kuinka olisi lankaa. Tämä keinu odottaa, että insinööri tulee töistä ja laittaa sen paikalleen. Eihän tämän mukana tullut edes neulekaaviota! Inhoan sanallisia ohjeita.

2 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]<< Etusivu