Vikatikkejä

sunnuntaina, lokakuuta 30, 2005

Eläköön Muumit!

Veljen läppäpipo valmistui, kiitos Muumien, jotka tulivat tv:n kautta kotiimme ja viihdyttivät huonotuulista blogitaaperoa. Ehkä tv mädättää lasten aivot ja tekee heistä sosiopaatteja sohvaperunoita, mutta sopivasti annosteltuna töllötin ihan ihan hyvä lapsenvahti. Ainakin silloin, kun äidillä meinaa pää räjähtää johtuen metelin yliannoksesta ja suklaan aliannoksesta. (Siitä tulikin mieleeni, että pitää piipahtaa lähikaupassa hakemassa yksi Fazerin sininen. Volyymit ovat kohoamaan päin.)

Tässä pipo kostutettuna ja äitiyspakkauksen kanteen nuppineuloilla kiinnitettynä. Höyrytykseen ei riittänyt enää hermoja.


...ja tässä pipo näytillä tulevan sosiopaatin päässä. Lapsi EI ole kuvaa otettaessa katsonut telkkaria montaa tuntia putkeen, vaan on juuri herännyt. Siksi lurpottava ilme. (seliseliseli)

Pipo lähtee huomenna kohti Kuopiota ja pikkuveljen palelevaa päätä. Seuraavaksi pitäisi arpoa, mihin neulejuttuun tarttuisi nyt: kesken on kolme joululahjahuivia ja yksi oma pipo. Lisäksi pari pipontekelettä vaatii kovaäänisesti lankojen päättelyä ja tupsuja. Ja yksi virkattu kukka kaipaa hellää hoivaa ja korjaamista blogitaaperon langankiskojaisten jäljiltä. (Ehdin virkata useamman kukan ennen kuin tajusin, että ohjeessa pp tarkoittaa PITKÄÄ pylvästä eikä puolipylvästä. Ihmettelin vain, kun terälehden reunoille tuli pylväitä ja keskelle puolipylväitä. Kyllä lopputuloksen kukaksi tunnisti, mutta olivathan ne vähän, öh, likilaskuisia. Mutanttirehuja.)

Tai sitten aloitan jotain uutta. Anarkiaa!

4 kommenttia:

 • Kivan pipo veljesi saa ;)

  Ei pöllömpi tuo multa apinoitukkaan tuolla alempana =) On niin simppeli tehdä ja lopputulos istuu takuuvarmasti päähän kun päähän.

  Jaa, kyl noita joululahjoja saa vielä tehdä...mulla vasta 3 valmiina.

  Kirjoittaja: Blogger vikke*, 30. lokakuuta 2005 klo 20.00  

 • Sulla on mukavat jutut! Kiva lukea ja noita lasten kuvia ei ole kuitenkaan koskaan liikaa, mun mielestäni. Ne kuitenkin kuuluu meidän elämään...

  Kirjoittaja: Anonymous Jaana, 1. marraskuuta 2005 klo 14.00  

 • Hei! Hianon pipo olet tehnyt veljellesi! :) Mistä sait ohjeen? Olen etsinyt ohjetta tuollaiselle pipolle jo hetken..

  Kirjoittaja: Anonymous Anonyymi, 12. marraskuuta 2006 klo 5.51  

 • Heissan! Samoilla asioilla kuin edellinen et miten teet tommoisen myssyn, olis aikeena tehdä siskonpojille joululahjat :)

  Kirjoittaja: Anonymous Anonyymi, 9. lokakuuta 2010 klo 17.24  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]<< Etusivu