Vikatikkejä

perjantaina, elokuuta 26, 2005

Lisää laukkuja


Näistä Ikean markiisityyppisistä kankaista syntyi lisää laukkuja. Nämä menevät kaverille ja vielä yksi tuollainen vaalea lähti äidilleni. Onneksi hamstrasin (mieheni ilmeilystä huolimatta) noita tarjouskankaita, koska viime viikolla tuo vaalea oli jo loppu. Ziina vinkkasi minulle jousihaoista (miten tuo sana oikein taipuu?!), siis jousihaka-nimisestä kapineesta, jolla saa laukun sisällä olevasta avainnauhasta näppärämmän.

Rautakaupasta löytyi niiden jousihaa... housijaa... niiden jousijuttujen lisäksi muutakin kivaa luovalle käsityöihmiselle. Niistä lisää myöhemmin, kunhan saan ideani toteutettua.

3 kommenttia:

 • Claes Ohlsonilta (vai miten kirjoitetaan...) ostin vuosia sitten paketin jousihakoja, oli halpoja. Niitä oli eri värejä ja kokojanin muistaakseni kolmea. Mulla itselläni on sellainen iso avainnipussa, voi kiinnittää johonkin. Mutta tosiaan, käy hyvin kassiin varusteeksi =)

  Nättejä kankaita *tahtoo Ikeaan* ja nättejä kasseja!!

  Kirjoittaja: Blogger vikke*, 26. elokuuta 2005 klo 22.40  

 • Hei!
  Olet ihmeellisen tuottelias kaksivuotiaan tytön äidiksi, tyttö kun tuntuu olevan yhtä kiinnostunut käsitöistä kun äitinsäkkin.
  Tosta lankalaatikon pohjalta löytyneestä kaulahuivista olisin sen verta kysellyt että mitä neuletta olet neulonut reunoihin palmikoiden viereen, kun huivisi ei näytä menevän yhtään kiemuralle. Olen suunnitellut itselleni palmikko huivia paretin seuraksi ja juuri mietin miten estäisin kiertymisen siinä kun törmäsin blogiisi
  terkuin Maikki

  Kirjoittaja: Anonymous Anonyymi, 29. elokuuta 2005 klo 12.38  

 • Maikki: Ennätin jo lähettää huivin uudelle omistajalleen, mutta muistelen, että neuloin molempiin reunoihin 3-4 silmukalla ainaoikein-neuletta.

  Kirjoittaja: Blogger Katja, 29. elokuuta 2005 klo 13.18  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]<< Etusivu